Om

Jag och min familj bor utanför Löddeköpinge i Skåne. Vår familj består av mig (Benita), min man (Jonas), och våra döttrar (Natalie som flyttat hemifrån, Emelie 18 år) och såklart våra fyra härliga hundar. Vår första hund, Leah, skaffade vi år 2013. Hon är av rasen Fransk Bulldogg. Vår andra hund, Bella (blandras mellan chihuahua och tibetansk spaniel) kom till oss år 2014. Hon var 1,5 år då och hade haft en tuff uppväxt. Vår tredje hund, Tindra, köpte vi år 2016. Hon är en Fransk Bulldogg. Vår fjärde hund, Elsa,  hämtade vi i Tyskland 2018, när hon var 4 månader gammal. Hon är också en Fransk Bulldogg.

Mitt mål med uppfödningen är att få fram sunda, friska och välmående hundar som passar som familjehundar såväl som till utställning. Jag har gått SKKs hunduppfödar utbildning och även hundägarkurs och olika kurser på brukshundsklubbar.

Jag är uppväxt med djur. Allt från hundar till kaniner, fåglar, katter, hamstrar mm. När jag växte upp hade vi en Cocker Spaniel en New Foundland och flera Schäfer hundar. En av dem blev polis hund och en blev flygvapen hund. Så hundar har funnits i mitt liv från början och kommer finnas med ända till slutet.

 

bilden visar att du genomfört SKKs uppfödarutbildning

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s