Våra hundar

 

 

Stamtavla/Pedigree
http://ingrus.net/frbull/details.php?id=124917

Chateau D’Albin Leah af Helge ”Leah”

Leah är en glad, pigg och sund hund. Hon älskar att vara i skogen. Vi går ofta där och har turen att kunna gå till ett naturreservat där vi brukar stanna till så att hon kan ta sig ett dopp i sjön. Där finns också en brukshundsklubb där vi gått lite olika kurser. Leah tycker det är roligt att träna. Efter ett träningspass kryper hon upp i knäet och myser. Man märker hur nöjd hon är! Hon älskar att leka med bollar,och fort går det när hon dribblar! Inomhus är hon en riktig soffpotatis. På vår och sommar ligger hon helst på altanen i solen och myser. Leah älskar allt och alla!

DSC_3136
Patella: 0/0
Heart: no murmur

 

ornament-1-e1463056413483

Stamtavla/Pedigree

http://ingrus.net/frbull/en/details.php?id=125254

Candy Station’s Iwana Lusiena ”Tindra”

Tindra är en glad hund som visar det bla genom att vifta på svansen så fort man pratar med henne. Hon älskar att busa lika mycket som att gosa. Hon ska alltid ha kroppskontakt och kan hon inte sitta lutad mot en så sitter hon PÅ en. Står man upp har man en Tindra sittandes på foten. Hon ser väldigt mycket upp till ”storasyster” Leah. Tindra är en lugn och nyfiken hund. Hon är lektanten här hemma, både till vuxna och valpar 🙂

 

 

DSC_3144

 

ornament-1-e1463056413483

Stamtavla/Pedigree

http://ingrus.net/frbull/details.php?id=142148

Praline von Ortino ”Elsa”

Elsa kom till oss i mars 2018. Vi hämtade henne i Tyskland. Hennes mamma är från Sverige och hennes pappa från Ryssland. Hennes pappa är champion i Schweiz. Elsa är en mycket rolig hund. Hon är så påhittig och hittar lösningar på allt 😉 Hon tycker precis som våra andra hundar om att ha närkontakt. Gärna sitta i knät, ligga tätt intill el ovanpå en och gnyr när hon vill komma upp och gosa. Hon är väldigt lyhörd och rolig. Hon älskar bollar! Springer och hämtar de och sen rullar hon fram de mot en så att man ska kasta iväg de. Elsa är den hund som vi är mest på utställning med. I juniorklass har hon än så länge fått bla VG, BTKL, Bästa junior och BIR.

 

ornament-1-e1463056413483

Bella

Bella tog vi hand om och räddade från avlivning när hon var 1,5 år. Hon är en blandras mellan troligtvis Chihuahua och Tibetansk Spaniel (ingen som riktigt vet). Hon älskar att gosa. Hon har haft en mycket jobbig uppväxt som satt sina spår. Men hon mår så bra som hon kan må nu. Hon är nyfiken men vill ta det i sin egen takt. Barn och höga ljud är läskigt. Hon vill helst var hemma i lugnets trygga vrå. Hon älskar att bli klappad på magen och lägger sig ner och lyfter på frambenen, så att man ska komma åt ordentligt att klappa, så fort hon får chansen.

 

DSC_4020